Αρχική σελίδα / Reviews / Δοκίμασα και σας αναφέρω…. προϊόντα BYPHASSE

Δοκίμασα και σας αναφέρω…. προϊόντα BYPHASSE

«Εντόπισα» τα προϊόντα BYPHASSE σ’ ένα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα που συνήθως ψωνίζω και είπα να τα δοκιμάσω.

Πριν σας γράψω τα σχόλιά μου για τα προϊόντα που δοκίμασα, θα σας αναφέρω λίγα λόγια για την εταιρεία Byphasse, τα οποία αναφέρονται στην ιστοσελίδα της.  Πρόκειται για μία ευρωπαϊκή εταιρεία και πιο συγκεκριμένα Ισπανική με τα προϊόντα της να κατασκευάζονται και στην Ισπανία.  Η φιλοσοφία της εταιρείας από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, είναι η προσφορά στο καταναλωτικό κοινό, ποιοτικών προϊόντων σε μεγαλύτερες ποσότητες,  χωρίς όμως το υψηλό κόστος που βλέπουμε σε γνωστές εταιρείες· και κατά την ταπεινή μου γνώμη, το κατάφεραν.

champu_family_multivitaminas-2_0Αγόρασα και δοκίμασα τρία προϊόντα (για την ακρίβεια τα 2 τα δοκίμασε και ο σύζυγος).  Το πρώτο είναι το οικογενειακό σαμπουάν COMPLEX MULTIVITAMINE 2 IN 1.  Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Μέγεθος:  750ml, αρκετά ικανοποιητική ποσότητα.

Συσκευασία:  Ένα απλό τετράγωνο μεγάλο μπουκάλι, όμορφα σχεδιασμένο με την λογική «όσο πιο απλό, τόσο καλύτερα».  Αν και προσωπικά θα προτιμούσα να είχε ένα ντισπένσερ για μεγαλύτερη ευκολία στην χρήση (και τι μας πειράζει που δεν έχει;  Εγώ το γύρισα σ’ ένα από τα μπουκάλια με ντισπένσερ που έχω κρατήσει για τέτοιες περιπτώσεις).

Απόδοση:  Πολύ καλή.  Το σαμπουάν είναι 2 σε 1, περιέχει δηλαδή και μαλακτική κρέμα και το φοβήθηκα στην αρχή.  Αλλά όλα καλά.  Τα μαλλιά μου και εύκολα ξεμπερδεύονται και δεν λαδώνουν γρήγορα.  Επίσης ξεβγάζεται πολύ εύκολα ++++++ και τα μαλλιά μου είναι όντως πιο λαμπερά και ενυδατωμένα.

Συστατικά:  Τα συστατικά του προϊόντος μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ.  Δεν περιέχει parabens και η σύνθεσή του έχει ουδέτερο PH και αυτό στα συν.

Άρωμα:  Πολύ ευχάριστο!

Τιμή:   Αυτό θα σας αρέσει πολύ.  Η τιμή του είναι στα 3 ευρώ!

Κατά:  Η έλλειψη ντισπένσερ στην συσκευασία και επίσης δεν θα το πρότεινα για λιπαρά μαλλιά με πρόβλημα πιτυρίδας.  Το  συγκεκριμένο δεν θα σας ικανοποιήσει σ’αυτό το θέμα.

Το σαμπουάν BYPHASSE 2 in 1 μπορείτε να το δείτε εδώ.

Για τα υπόλοιπα δύο προϊόντα Byphasse που έχω δοκιμάσει, θα ακολουθήσει καινούριο post, για να μην σας κουράζω!

Σημειώσατε, πως τα προϊόντα τα έχω αγοράσει και το σαμπουάν το χρησιμοποιούσα για έναν μήνα περίπου, χωρίς να χρησιμοποιώ κάποιο σαμπουάν άλλης εταιρείας ενδιάμεσα.  Τα παραπάνω σχόλια είναι αποκλειστικά η προσωπική μου άποψη και όχι διαφημιστική προώθηση.

Σας φιλώ!

Υ.Γ.:  Τις φωτογραφίες τις δανείστηκα από την επίσημη ιστοσελίδα της Biophasse και το προϊόν που έχω στα χέρια μου δεν διαφέρει από αυτό της φωτογραφίας.

«Εντόπισα» τα προϊόντα BYPHASSE σ’ ένα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα που συνήθως ψωνίζω και είπα να τα δοκιμάσω. Πριν σας γράψω τα σχόλιά μου για τα προϊόντα που δοκίμασα, θα σας αναφέρω λίγα λόγια για την εταιρεία Byphasse, τα οποία αναφέρονται στην ιστοσελίδα της.  Πρόκειται για μία ευρωπαϊκή εταιρεία και…

User Rating: 3.8 ( 4 votes)

Αυτό το διαβάσατε ?

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, με σπιτικές μάσκες

Φίλες μου, το Καλοκαίρι επισήμως τελείωσε και χαιρετάμε με «καλοκαιρινή» ακόμα διάθεση  πρέπει να σημειώσω, ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *