Αρχική σελίδα / Reviews / LIP COLOUR, Βουρτσάκι (doe foot applicator) VS Πινέλου

LIP COLOUR, Βουρτσάκι (doe foot applicator) VS Πινέλου

Review μονομαχία και μιας και σε λίγες ημέρες αρχίζουν τα σχολεία, ας ζωγραφίσουμε……

Δεν θα κάνω review στα δύο “κραγιόν” / lip colours της φωτογραφίας, αλλά στον τρόπο επάληψης και χρήσης τους.pinelo_vs_vourtsaki  Οπότε έχουμε doe foot applicator εναντίον πινέλου.

Για τους τύπους και μόνο να σας αναφέρω, για όσες δεν τα αναγνώρισαν ήδη, πως για την “κόντρα” έχω επιλέξει το liquid mat lipstick της Erre Due (Νο.102) το οποίο έχει το applicator και στο απέναντι στρατόπεδο είναι το vitamin C lip smoothie No.02 της Clinique με πινέλο.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

DOE FOOT APPLICATOR ΠΙΝΕΛΟ
Σου δίνει αρκετή ποσότητα από την αρχή για να δουλέψεις στα χείλη. Στο συγκεκριμένο μηχανισμό, στρίβεις και στρίβεις και στρίβεις και περιμένεις να δεις πότε και τι θα βγει από την μύτη του πινέλου.
Στρώνει εύκολα στις καμπύλες των χειλιών. Στρώνει εύκολα στις άκρες των χειλιών, στο σημείο της ένωσης.
Καλύπτει με ένα πέρασμα σχεδόν όλη την επιφάνεια του χειλιού (ανάλογα φυσικά και τα χείλη μας,εεε;;;) Καλύπτει μικρότερη επιφάνεια απ’ ότι το applicator, γιατί είναι πιο λεπτό στο τελείωμά του.
Με ένα δεύτερο φρεσκάρισμα του applicator στο δοχείο, είσαι έτοιμη. Με το πινέλο –το συγκεκριμένο επαναλαμβάνω πάντα- θα στρίβεις και θα στρίβεις.
Το applicator δεν χρειάζεται να το καθαρίσεις, μετά από την χρήση. Το πινέλο, προσωπικά το καθαρίζω μετά από κάθε χρήση με λίγο χαρτί ή βαμβάκι, γιατί δεν μ’ αρέσει η αίσθησή του στα χείλη μου όταν έχει στεγνώσει.

Αυτές είναι οι παρατηρήσεις μου και τα σχόλιά μου σε ότι αφορά το doe foot applicator VS του πινέλου.  Και όπως καταλάβατε προτιμώ το applicator.

Review για τα συγκεκριμένα δύο lip colours θα σας γράψω σ’ ένα επόμενο post και φυσικά περιμένω τα δικά σας σχόλια.

Αυτά από εμένα για τώρα και μην ξεχνάτε, τα προϊόντα τα έχω αγοράσει και ό,τι αναφέρω είναι μόνο η προσωπική μου γνώμη.

Σας φιλώ!

Review μονομαχία και μιας και σε λίγες ημέρες αρχίζουν τα σχολεία, ας ζωγραφίσουμε...... Δεν θα κάνω review στα δύο "κραγιόν" / lip colours της φωτογραφίας, αλλά στον τρόπο επάληψης και χρήσης τους.  Οπότε έχουμε doe foot applicator εναντίον πινέλου. Για τους τύπους και μόνο να σας αναφέρω, για όσες δεν…

User Rating: 3.98 ( 2 votes)

Αυτό το διαβάσατε ?

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, με σπιτικές μάσκες

Φίλες μου, το Καλοκαίρι επισήμως τελείωσε και χαιρετάμε με «καλοκαιρινή» ακόμα διάθεση  πρέπει να σημειώσω, ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *