Αρχική σελίδα / Διαφορα / RALPH LAUREN, 10 χρόνια Ψηφιακής Πρωτοπορείας & Πρωτοτυπίας σε μοναδικές προβολές 4D

RALPH LAUREN, 10 χρόνια Ψηφιακής Πρωτοπορείας & Πρωτοτυπίας σε μοναδικές προβολές 4D

O Ralph Lifshitz ή ο Ralph Lauren, όπως είναι πλέον γνωστός σε όλους μας, βρίσκεται στον χώρο της μόδας, με πολύ μεγάλη επιτυχία, περισσότερα από 40 χρόνια.  Όλοι μας έχουμε ένα κομμάτι από κάποια από τις συλλογές του οίκου και σε όλους μας αρέσουν τα κομμάτια του.

Ο οίκος Ralph Lauren δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς της μόδας, αλλά και σε φιλανθρωπικά έργα προσφέροντας πραγματικό έργο.

Ο γνωστός όμως οίκος, δεν είναι πρωτοπόρος μόνο στην μόδα, αλλά και στην τεχνολογία.  Έτσι, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια ψηφιακής πρωτοπορίας, η εταιρεία Ralph Lauren προσέφερε σε αρκετούς τυχερούς, τόσο στο Λονδίνο όσο και στη Νέα Υόρκη, μία μοναδική εμπειρία 4D προβολών.  Οι προβολές αυτές έχουν όλα όσα χαρακτηρίζουν τον οίκο και είναι πραγματικά μοναδικά μοναδικές.  Χωρίς να χρειάζεται να φορέσετε τα ειδικά γυαλιά για μία 3D παρουσίαση, απολαύστε αυτή την μοναδική ψηφιακή μεταμόρφωση των δύο ιστορικών κτιρίων, στην Bond Street του Λονδίνου και την Madison Avenue στη Νέα Υόρκη, βλέποντας τα κτίρια να μεταμορφώνονται μπροστά στα μάτια σας.

Απολαύστε το υπέροχο αυτό θέαμα.

Το επίσημο βίντεο Ralph Lauren 4D εμπειρίας στο Λονδίνο, 10 Νοεμβρίου 2010.

Το επίσημο βίντεο Ralph Lauren 4D εμπειρίας στη Νέα Υόρκη, 10 Νοεμβρίου 2010.

Οι προβολές έλαβαν χώρα στις 10 Νοεμβρίου, την ημέρα που ξεκίνησε και επίσημα η ιστοσελίδα του οίκου Ralph Lauren πριν από 10 χρόνια ακριβώς.

Μέσα από την σελίδα του, ο ιδρυτής και η κεφαλή του οίκου, ο ίδιος ο Ralph Lauren ξεδιπλώνει το ταλέντο του, την αγάπη του για την μόδα και την επικοινωνία και μέσω της σελίδας της εταιρείας του, μπορεί και επικοινωνεί άμεσα με όλους εμάς, τις ιδέες και τις συμβουλές του.

Πάντα πρωτοπόρος και πάντα ένα βήμα μπροστά από πολλούς άλλους, ο Ralph Lauren μας προσφέρει μία ευχάριστη έκπληξη και μας αφήνει την γλυκιά αυτή γεύση της ανυπομονησίας, μέχρι την επόμενη συνάντησή μας.

Σας προτείνω, επίσης για να μπορέσετε να καταλάβετε καλύτερα την έμπνευση και την δίψα για δημιουργία του οίκου Ralph Lauren, να διαβάσετε και το άρθρο για την παιδική κολεξιόν και να αφεθείτε στο γλυκό αυτό παιδικό παραμύθι…….

Από την Εύα Βαφειάδη για το e-aroma.gr

Αυτό το διαβάσατε ?

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, με σπιτικές μάσκες

Φίλες μου, το Καλοκαίρι επισήμως τελείωσε και χαιρετάμε με «καλοκαιρινή» ακόμα διάθεση  πρέπει να σημειώσω, ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *