Αρχική σελίδα / Αρωματα / Γυναικεία Αρώματα / WOMANITY, το καινούριο άρωμα του Thierry Mugler που ήρθε για να μείνει

WOMANITY, το καινούριο άρωμα του Thierry Mugler που ήρθε για να μείνει

WOMANITY, το καινούριο άρωμα από τον Thierry Mugler, ή ακόμα καλύτερα ένα ακόμα άρωμα από τον Thierry Mugler που ήρθε για να μείνει…. Και πιστέψτε μας θα μείνει για πολύ καιρό.

Για να ξεκινήσουμε από το μπουκάλι, το οποίο είναι πραγματικά ένα έργο τέχνης.  Η κάθε πλευρά του μπουκαλιού, εκφράζει και ένα από τα αμέτρητα πρόσωπα της γυναικείας υπόστασης.  Με το καπάκι του μπουκαλιού (το οποίο είναι ένας δακτύλιος), να ενώνεται με το ίδιο το μπουκάλι με μία αλυσίδα.  Το περιεχόμενο του μπουκαλιού, είναι αυτό που όλες μας περιμέναμε, ένας απολαυστικός ροζ «εθισμός».  Μόλις το δοκιμάσετε θα εκπλαγείτε από την μοναδικότητα του αρώματος που ξεκινάει με γλυκές και ταυτόχρονα αλμυρές «γεύσεις».  Θα θέλετε να το μυρίζεται συνέχεια και συνέχεια και συνέχεια, οπότε φανταστείτε τους γύρω σας……

Με νότες, μεταξύ άλλων, από σύκο και χαβιάρι που θα προκαλέσουν έκπληξη σε πολλούς από εμάς.  Συνδυασμένες μεταξύ τους τόσο αρμονικά και με μία πρωτοποριακή και αποκλειστική τεχνολογική μέθοδο μοριακής απόσταξης.

Το διαφημιστικό βίντεο, όσο και το ίδιο το άρωμα θα σας φέρει στο νου κάτι από Ελλάδα, καθώς ο δημιουργός του εμπνεύστηκε από την γλυκιά μυρωδιά της αγαπημένης μας συκιάς και την αλμύρα της θάλασσας, που τόσο αγαπάμε στην χώρα μας.

Για την διάρκεια του αρώματος νομίζουμε πως δεν χρειάζεται να σας πούμε τίποτα· όπως όλα τα αρώματα του Thierry Mugler, μένει για πάντα.

Το δοκιμάσαμε, το λατρέψαμε, σας το προτείνουμε……………..

Αυτό το διαβάσατε ?

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, με σπιτικές μάσκες

Φίλες μου, το Καλοκαίρι επισήμως τελείωσε και χαιρετάμε με «καλοκαιρινή» ακόμα διάθεση  πρέπει να σημειώσω, ...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *